Real Estate ArticlesBulgaria Real Estate

Home
Real Estate In Europe
Real Estate In North America
Real Estate In Central America
Real Estate In South America
Real Estate In Africa
Real Estate In Asia
Real Estate In Australia
About Us
Contact Us
Site Map
Articles
Submit a Site



Other Sites:

Cyprus Properties

 

Real Estate Articles

 

Neapolis Smart EcoCity

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας είπε το Σάββατο ότι «σε μια περίοδο παγκόσμιας οικονομικής κρίσης η εκτέλεση μεγάλων αναπτυξιακών έργων αποτελεί τον ουσιαστικό κινητήριο μοχλό στην αντιμετώπιση των δυσμενών συνεπειών που αυτή η κρίση έχει στην οικονομία μιας χώρας».

Σε χαιρετισμό του στην κατάθεση του θεμέλιου λίθου του έργου Neapolis Smart EcoCity, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «το κράτος στηρίζει έργα όπως το Νέαπολις Smart EcoCity, καθώς και άλλες ανάλογες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες που στοχεύουν σε μετατροπή της Κύπρου σε διεθνές κέντρο υπηρεσιών και στην απεξάρτησή της από τις παραδοσιακές μορφές τουρισμού».

Ο Πρόεδρος Χριστόφιας διαβεβαίωσε με την ευκαιρία αυτή, «για ακόμα μια φορά τον επιχειρηματικό κόσμο ότι παρόμοιες πρωτοβουλίες τυγχάνουν πάντοτε κάθε υποστήριξης».

Σημείωσε ότι «στις δύσκολες εποχές που ζούμε ο συντονισμός και η συνεργασία του κράτους με τον ιδιωτικό τομέα έχει καταστεί πλέον επιτακτική και μόνο μέσα από παρόμοιες συνεργασίες οι ευρύτεροι στρατηγικοί στόχοι ανάπτυξης της Κύπρου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «οι προοπτικές ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την ευρωστία του ευρύτερου τομέα των υπηρεσιών και ως εκ τούτου, η διατήρηση του δυναμισμού και η περαιτέρω ανάπτυξη του τομέα των υπηρεσιών αποτελεί για την Κυβέρνηση υψίστης σημασίας προτεραιότητα».

Στον τομέα της προσέλκυσης ξένων επενδύσεων η Κυβέρνηση, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, «πάντοτε μεθοδικά και στοχοπροσηλωμένα και σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, όπως ο Κυπριακός Οργανισμός Προσέλκυσης Επενδύσεων, και τον ιδιωτικό τομέα, προωθεί τη χώρα μας ως ιδανικό επενδυτικό προορισμό.

Υπενθύμισε ότι «η Κυβέρνηση δεσμεύθηκε να προσφέρει πολιτική και οικονομική σταθερότητα και να διατηρήσει ένα ευνοϊκό επιχειρηματικό περιβάλλον».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «η έναρξη των εργασιών για την υλοποίηση του έργου Νέαπολις Smart EcoCity του Ομίλου Λεπτός αποτελεί σταθμό στη συνολική προσπάθεια της Κυβέρνησής μας για την αντιμετώπιση των συνεπειών της σημερινής παγκόσμιας οικονομικής κρίσης».

Για την πόλη και επαρχία της Πάφου, πρόσθεσε, «προωθείται η κατασκευή της μαρίνας, η κατασκευή του δρόμου σύνδεσης του Κόλπου των Κοραλλίων με το αεροδρόμιο Πάφου, η κατασκευή του δρόμου Πάφου-Πόλης και η περαιτέρω αναβάθμιση της πολιτιστικής ζωής της Πάφου».

«Με αυτές τις σκέψεις, εκφράζω ξανά τα συγχαρητήρια μου στον Ομιλο Λεπτός, και προσωπικά στον ιδρυτή του Μιχάλη Λεπτό, και καταθέτω το θεμέλιο λίθο του μεγαλεπήβολου έργου Νέαπολις Smart EcoCity. Εύχομαι κάθε καλό σε όλους», είπε κλείνοντας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

If you have any questions or need changes please email us at:
articles@internationalrealtorsdirectory.com

If you like to submit and article go the the following page:
submit an article

Home   About Us   Contact Us   Site Map   Submit a Site

All rights reserved 2005 - 2007 internationalrealtorsdirectory.com


Featured Articles
Cyprus Property Valuer
Paphos Developers
 
 


Similar Articles
Cyprus Property Valuer
Should I still invest in barcelona